Hur man beräknar Lastbil frakt

Olika typer av gods kan transporteras på land med lastbil, och det finns många rederier som använder lastbilar för att transportera gods från en plats till en annan. Rederier som transporterar gods med lastbil har specifika fraktkostnader, beroende på flera faktorer, såsom vikt och mängden gods som fraktas. Du kan beräkna lastbil frakt via en online frakt kalkylator såsom det som är tillgängligt från FreightCenter. Instruktioner
1

Gå till FreightCenter webbplats (se Resurser avsnitt) och klicka på knapparna på mitten av sidan för att få en gratis kostnadsförslag.
2

Välj "Frakten Type" längst upp i formuläret. Du kan välja en "Full Truckload" eller en "mindre-än-Truckload" (LTL).
3

Ange postnummer i "Ship Från plats" avsnittet och välj sedan "Typ av plats" från rullgardinsmenyn. Klicka på nedåtpilen på rullgardinsmenyn för att visa en lista och sedan klicka på lämpligt alternativ.
4

Ange postnummer i "Ship to Location" avsnittet och välj sedan "Typ av plats "från rullgardinsmenyn. Klicka på nedåtpilen på rullgardinsmenyn för att visa en lista och sedan klicka på lämpligt alternativ.
5

slutföra "objekt sänds" avsnittet. Ange packningen typ genom att välja alternativet från rullgardinsmenyn. Ange det totala antalet lådor i "Antal"-fältet och den totala vikten av samtliga rutor i "Total vikt" fältet. Du måste sedan ange måtten för alla rutorna i "Total Dimensions" fältet och välj mättyp från rullgardinsmenyn.
6

Välj "Freight klass" genom att välja ett alternativ från rullgardinsmenyn. Klicka på "Lookup" länken och ange information i formuläret för att beräkna "Freight klass." Alternativt, kan du ringa det avgiftsfria numret som anges på skärmen.
7

Bestäm om du vill ha några extra tjänster, t.ex. försäkringar eller Hazmat (farligt materialhantering), genom att klicka på lämplig box.
8

Klicka "Få offerter" för att se en lista över flygbolag och fraktpriser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112416.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.