Travel Trailer Däck Ändra Instruktioner

Byta däck på en resa släpvagn kan vara svårt, eftersom de flesta inte kommer med detaljerade instruktioner, och processen är helt annorlunda från att ändra ett däck på en bil. Låt inte dig själv att fastna på sidan av vägen. Läs om hur du ändrar dina resdatum trailerns däck så att, för rutinmässigt underhåll eller när katastrofen slår till, kommer du vara beredd att få din släpvagn tillbaka i fungerande skick. Inledande

Använd en vanlig platt skruvmejsel, ta bort navkapseln eller hjulsidan från däcket. De flesta vagnar kommer utrustad med en fyrvägs lug skiftnyckel (om inte, planera att ha en som passar din släpvagn däck i bilen hela tiden). Använd detta för att lossa, men inte ta bort, muttrarna på din resa trailer. Lossa inte muttrarna efter hjulet kapade eller höjs. Placera domkraften under släpvagnen nära däcket, eller placera en föränderlig stöd innan däcket som är direkt framför den du vill ersätta.
Lyft Däck
< p> För en släpvagn är tung, kan lyfta däcket vara en mödosam uppgift. Även med en trailer jack, kanske du upptäcker att lyfta en släpvagn nog att byta däcket är svårt och tidskrävande. Överväga att köpa en trailer-Aid, en enhet som tillåter dig att lyfta din resa släpvagn med goda hjulet rakt framför den du tänker ersätta. Ändra hjälpmedel ersätta behovet av en domkraft, vilket sparar tid och ansträngning i det långa loppet. När däcket lyfts över marken, för att placera trä hjulblock fram och bak för däck på båda sidor om vagnen hålla den från att röra sig var som helst, och dra i nödbromsen.
byta däck

bort muttrarna helt och placera dem i ett bekvämt läge. Se till att du inte förlorar dem! Dra dåliga hjulet från navet och ställ den åt sidan. Rikta in flikarna på navet med dem på fritiden. Montera reservdelar till klackarna. Dra åt varje öra i ordning motsatser, till exempel, börjar med en till höger och dra den över från den till vänster. Arbeta inte i en medurs eller moturs mode. Avlägsna blocken och nödbromsen, och tillbaka från förändrade stödet. Dra åt muttrarna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112402.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.