Hur man annonserar på din bil för Cash

Alla vet att det kostar pengar att äga och köra en bil. Men genom att registrera dig med vissa företag kan sändas en check bara för att vara en resande skylt. Genom att låta dessa företag att placera annonser på din du kan göra allt från $ 400 till $ 2.000 per månad beroende på några faktorer, såsom storleken på din bil och hur ofta du kör i mer tätbefolkade områden. Det är bara några saker du behöver göra först innan du kan tjäna pengar genom att linda upp din bil i en annons. Saker du behöver
Ansökan
Försäkring
Visa fler instruktioner
1

besöka olika webbplatser som erbjuder att betala dig för att placera annonser på din bil. När du har valt en som verkar passa dig bäst fylla i ansökan online. Godkännande avgörs av flera faktorer, såsom hur befolkat det område du bor i är att om du har bilförsäkring. Du kanske vill registrera med flera företag på en gång för att maximera dina chanser att bli vald.
2

När godkänd måste du underteckna ett kontrakt med företaget. Du måste också bestämma vilken typ av annons du vad gillar placeras på din bil från vinyl till magnetiska annonser. Annonserna kan variera i storlek från att täcka 1/4, 1/2 och även 3/4 av ditt fordon. Ju större utrymme du väljer att täcka mer kommer du att få betalt.
3

Wrap din bil. Hur bilen är insvept beror på vilket företag du väljer samt hur mycket av din bil du har valt att få omfattas. Vissa företag kräver att du placera annonser på fordonet själv medan andra kan ha dig gå till en bil affär att göra det. Företagen kan kräva att du installerar en GPS för att möta det minsta drivande krav, vilket för de flesta företag varierar från 800 till 1.000 miles per månad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112396.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.