Hur man knyter en bil ner till en Trailer

Binda ner ett fordon till en släpvagn tar lite teknik och lite know-how, men om du gör det på rätt sätt, kommer du aldrig oroa dig för att förlora ett fordon på vägen. Denna process tar inga verktyg eller särskild utrustning annan än spännband, och det tar ungefär 20 minuter att göra. Saker du behöver
Ratchet spännband
Visa fler instruktioner
1

Fyll fordonet på släpet. Detta innebär vanligtvis kör bilen upp en ramp på trailer. Se till att fordonet som är centrerad i sidled som möjligt, och lägga den i näsan först om du kan. Detta kommer att ge dig en bättre bogsering upplevelse.
2

Loop spärren tie-down rem över en framvagn punkt som de nedre styrarmarna, och slinga runt, hooking den till sig själv i processen . Addera 3

Anslut den andra änden av Ratchet tie-down bandet, den ena med kroken, till ankaret på släpet. Det bör finnas ett visst slack i linan.
4

Spänn remmen så att det finns ett litet slack i linan. Se till att när du ratcheting åt remmen ordentligt du inte vrida bandet själva. Om du gör det kommer det vara jobbigt att ångra från fordonet.
5

Upprepa denna process till det andra hörnet på fronten.
6

Hook spärren tie-down remmen runt bakaxeln på fordonet eller annan stark upphängningspunkten, och anslut den andra änden till den motsatta sidan tie ankra på släpet.
7

Upprepa steg 6 på den motsatta sidan av släpvagnen, skapa ett "X"-form med slips nedgångar. Dra åt dem båda ner så tätt som möjligt.
8

Dra den främre Spännband remmarna så hårt som möjligt. Detta kommer att skapa en spänning i ledningarna och kommer inte att tillåta någon av dem att halka.
9

Wrap upp överflödig rem runt spärrverktyget montering och knyta det till sig själv.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112357.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.