Hur Ship ett fordon Overseas

Shipping ett fordon är utomlands en process som lätt kan åstadkommas, men kan vara ganska kostsamt beroende på var du skickar din bil. I allmänhet bör sjöfarten tar mellan sju till 14 dagar, beroende på destination. Dock är avståndet inte den enda som används för att beräkna fraktkostnaden. Länder har olika tullar eller skatter som när en sändning anländer. Du måste vara i kontakt med din bil transport företaget att bestämma alla de avgifter som skall betalas vid den tidpunkten. För att kunna framföra fordonet när du och det blir det, kan du behöva få en stat /land utfärdade körkort och betala eventuella registreringsavgifter i samband med nya registreringsskyltar eller inspektioner fordon. Saker du behöver
Kontakt med US Department of State (om frakt från USA) katalog Car Transport Company
Visa fler instruktioner
1

Kontakta US Department of State för att avgöra vilka avgifter och dokument du att ansvara för eller behöver köra bilen när den anländer.
2

Sök efter internationella företag biltransporter i ditt område. Jämför olika priser och ge dem råd om eventuella problem och avgifter utrikesdepartementet har avslöjat. Addera 3

Leverera bilen till hamnen fordonet kommer att avvika. Om du bor i en stad med en stor hamn, eller kan få din bil till en stor hamnstad enkelt, kan dina kostnader sänkas. Men om du inte kan få bilen dit själv, kommer rederiet att behöva skicka en drivrutin för att hämta fordonet och leverera den till hamnen platsen.
4

Skaffa alla nödvändiga pappersarbetet från transporter företag på bilens avresedatum, förväntat ankomstdatum och hamn. Bolaget kommer att ge dig en detaljerad resplan med specifika detaljer om ditt fordon. Denna information kommer att vara avgörande för att få din bil.
5

Uppdatera din bil vid porten när bilen anländer. Vissa bilar kan levereras och tillgänglig för upphämtning inom 30 dagar. Dock rekommenderas starkt av de flesta rederier att hämta bilen så fort som möjligt för att undvika att en eftersläpning av transporter och potentiella problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112307.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.