Behöver du Försäkring att hyra en bil i Nevada?

Om du besöker Nevada, kan en hyrbil hjälpa dig komma runt samtidigt undvika höga taxiresor. Försäkringskrav kan vara förvirrande, och hyrbil företagens säljare kommer säkert att försöka få dig att köpa deras dyra täckning. Däremot kan hyra bil försäkringsskydd vara ganska enkelt. Om du har rätt försäkringsskydd i ditt hemland, kanske du inte behöver för att fjädra för uthyrningen bolagets kompletterande försäkring. Nevada Rentals

När du hyr en bil i Nevada, vara medveten om att det kan finnas fler avgifter i samband med uthyrning än det pris som ursprungligen staterna. Beroende på var du hyr en bil, betalar du en serie av koncessionsavgifter, avgifter Venue och andra avgifter som kan höja din hyrbil priset betydligt. En sådan avgift är försäkringen merförsäljning, en taktik som är vanligt med Nevada biluthyrningsföretag. Näringsliv och Payless i synnerhet gör det svårt att sälja på försäkringspremier.
Minimal täckning


Enligt Bilförsäkringar Tips, en webbplats som ger information om Bilförsäkringar, erforderlig försäkring för att få köra bil i Nevada är "$ 15.000 för kroppsskada eller dödsfall av en person i en olycka, $ 30.000 för kroppsskada eller dödsfall av två eller flera personer i någon olycka, och $ 10.000 för skada på eller förstörelse av andras egendom." Som besökare ska du ha samma försäkringsskydd som förväntas av en Nevada bosatt. Du behöver inte ha oförsäkrade bilist täckning, enligt Nevada lag, men det rekommenderas.
Rental Täckning
p Om du har full täckning försäkring liknande den som diskuterats ovan, har du förmodligen hyra täckning. De flesta försäkringsbolag, såsom Safeco och Geico, automatiskt erbjuda samma täckning för hyror som de gör för det försäkrade fordonet. Kontrollera din politik för information om hyra täckning. Om du uppfyller täckning riktlinjer och har uthyrning täckning, kan du avböjer artigt kompletterande försäkring på Nevada biluthyraren.
Få godkänt

I delstaten Nevada, du måste ha din försäkring information om dig när du kör bil. När du checkar in med Nevada hyrbil företag, kommer en enkel försäkring kort räcker inte. För att komma ur den medföljande vid Payless, till exempel, måste du ha en fullständig utskrift av dina täckning gränser från ditt försäkringsbolag. Om du inte har den utskriften, Payless på McCarran Airport i Las Vegas kommer inte låta dig hyra en bil om du inte betalar försäkringen merförsäljning. Se till att du tar en detalj av din täckning gränser när du visar upp för att hyra bilen.
Kreditkort

Ditt kreditkort kan täcka försäkring för din hyra . De flesta kreditkort utfärdade av stora företag erbjuder försäkringsskydd för hyrbilar. Kontrollera med ditt kort leverantör, men se till att du förstår alla bestämmelser --- få ett företag kreditkort för att betala upp efter en kollision är ofta en påfrestande upplevelse.
Köpa försäkring

Om du inte har tillräckligt strikta krav bilförsäkring på din policy att hyra en bil i Nevada, eller om du har någon försäkring alls, kommer du antagligen att gå med den kompletterande försäkring. Kompletterande försäkring kan kosta runt $ 9 till $ 20 extra per dag. Om du hyr för flera dagar, kan försäkringskostnaderna lägga upp, så se till att du har uttömt alla andra täckning alternativ innan ponying upp för försäkringen merförsäljning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112230.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.