Hur Hyr en 15 passagerare van

En 15-passagerare van är praktiskt när du reser med en stor grupp - oavsett om du har en stor familj eller reser med ett idrottslag till ett spel. Det erbjuder rum, komfort och säkerhet. Du kan även få TV-apparater och DVD-skivor för att göra resan att gå snabbare. Instruktioner
1

Approach biluthyrningsföretag för att se om de håller 15-skåpbilar i sin flotta. Det finns också van hyra företag som Bandago som är specialiserade på denna typ av uthyrning.
2

vara minst 25 år gammal för att hyra fordon från majoriteten av biluthyrningsföretag, däribland Alamo och Enterprise. Visa ett giltigt körkort. Bandago kräver också bevis på nuvarande auto ansvarsförsäkring.
3

Kontrollera geografiskt område och restriktioner körsträcka. Vissa uthyrningsfirmor debitera dig samma oavsett hur många miles och hur långt du kör en 15-passagerare van. Andra har strängare regler och kommer att debitera dig om du går över den inställda körsträcka.
4

vet att några 15-skåpbilar inte uppfyller federala normer buss säkerhet, så de kanske inte kan användas att transportera små barn på skolan-relaterade händelser.
5

Hyr en skåpbil med tekniska uppdateringar för att hålla passagerare underhöll på långa resor. Många 15-passagerare förbud är utrustade med en LCD-videoskärm, spelkonsol, DVD-spelare och iPod-stöd.
6

Lär hyra företagets policy. Alamo, till exempel, inte tillåter en van hyrde i USA att drivas i Kanada. Dessutom kan det inte användas för att transportera barn i 12: e klass eller yngre för skolan-relaterade händelser om barnen är relaterade till uthyraren. Överväga att spendera mer för att hyra ett GPS-system eller Wi
7

-Fi från biluthyraren, om så önskas.
8

leta efter online kuponger på hyra bolagens hemsidor. Bild Van Rentals, till exempel, erbjuder rabatter på 12 -. Och 15-skåpbilar

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112188.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.