Tips för att bygga en bil DemoDerby

Det finns få saker mer primala än en rivning derby: tusentals pounds av stål sammandrabbningar som förare krossa sina bilar in i varandra tills endast en bil kvar, misshandlade men vid liv. Solid konstruktion och säkerhetsåtgärder är viktigt när man bygger en bil för en rivning derby. Att hitta en Base bil


Om du vill bygga bilen från grunden, behöver du en bas bil. Äldre fordon, särskilt sedaner, används vanligen för derbyn eftersom de är gjorda av tyngre metaller. Kontrollera begagnade bilhandlare, offentliga bil auktioner eller auktioner polisen för goda affärer. Du kan vända en junker till en återförsäljare av förstörelse för bara några hundra dollar.
Reparation och förstärkning

Reparera bilens vitala komponenter. Motorn och bensintanken är högsta prioritet. Även om din bil är i bra form, bli bekant med hur det fungerar. Demolition Derby förare gör en hel del reparationer.

Förstärk kroppen av fordonet. Ta fönstret förarsätet så att du inte kommer att bli överöst med krossat glas, och svetsa igen dörrarna för att hindra dem från att oavsiktligt poppar öppet under tävlingen.
P Om du planerar att göra mer än en rivning derby, det är värt pengar och ansträngning för att ta loss sidopanelerna av dörrarna och stärka dem med stålrör, ungefär som vad de gör med NASCAR fordon.
Safety First

Placering stora rör eller plattor under instrumentpanelen och i dörrarna i bilen för att skapa en skyddande låda runt föraren. Svetsa stödjande och skyddande barer över vindrutan för att skydda dig från allt som kan sparkas upp av en annan bilens däck. Encase bensintanken i en skyddande skum som absorberar påkörning bakifrån och minimerar risken för bensintanken är

punkteras.

Vissa derby förare ändra sina bilar för att sätta bilen batteriet i passagerarsätet. Detta skyddar batteriet från främre stötar och reducerar förändringen av brand.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112140.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.