Vad är Mitsubishi Sportronic Transmission?

Det finns manuella växellådor och automatlådor. Vanligtvis bilköpare måste välja det ena eller det andra. Det är, naturligtvis, om du inte köper en Mitsubishi. Om du köper en Mitsubishi, då är chansen att du kanske kan få både standard och automatiska allt i samma fordon. Mitsubishi Motors erbjuder vad som kallas en Sportronic överföring på några av fordonen. Ett sådant fordon är Mitsubishi Eclipse. Den Sportronic transmissionen tillåter föraren att manövrera fordonet på antingen automatiskt läge, eller tillåter frekvensomriktaren att manuellt växla, om han väljer. Identifiering

grunden är Sportronic växellåda automatisk växellåda med manuell kapacitet. De manuella funktionerna är att enheten manuellt kan växla istället för att behöva vara beroende av överföring för att göra jobbet. Du kan köra i manuellt läge, men det finns ingen koppling i fordonet. Du använder helt enkelt växel paddlar att växla manuellt.
Fördelar

Denna typ av överföring är perfekt för den som vill kunna styra effekten bilen har, genom att kunna ned SKIFT eller växla upp, när föraren anser det vara nödvändigt. Den Sportronic sändningen håller de redskap du väljer så länge du vill, vilket är en fördel jämfört med traditionella manuella växellådor.
Capabilities

Mer makt kan vinnas från din bil när du använder manuell växling läge på växling paddel. Datorn som styr denna funktion kommer inte att tillåta att fordonet till rödmarkering, till skillnad från traditionella manuell växellåda fordon. Denna funktion säkerställer också att du inte kommer att uppleva problem med din drivlina grund redlining och dålig manuell växling.
Skillnader

Även om Sportronic tillåter föraren att växla manuellt, förvänta dig inte fordonet att känna sig som ett fordon med en manuell växellåda. Inte bara har bilen inte en koppling, men du behöver inte heller ta bort foten från gaspedalen när du är skiftande, som är nödvändigt med en manuell växellåda fordon.
Överväganden

p Det är en nackdel att ha en Sportronic överföring. För en, kan peka på växelspaken på plats vara lite besvärligt eftersom det manuella läget facket ligger på skift gate, vilket är på passagerarsidan. Men fördelarna uppväger nackdelen. En fördel är att du kan nedväxling i dåligt väder så att du bättre kontroll över bilen. Dessutom, eftersom datorn inte tillåter dig att redline, kommer du att undvika att skada din drivlina.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112112.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.