Hur man bygger en Toy Hauler säng

En leksak dumprar är det stora, inramade-in vagn du ser folk drar bakom sina pickup lastbilar. Det används för att transportera stora pojke leksaker, såsom fyrhjulingar och cyklar smuts, från en plats till en annan och samtidigt hålla dem skyddade från väder och vind. Många människor väljer att bygga en nedfällbar säng i sin leksak dumprar så de har en billig plats att vila upp efter en tuff dag i ridning. Bygga en leksak dumprar säng kommer inte bära ut dig lika mycket som dagens ridning kommer. Saker du behöver
madrass
Liten belastning av 2x4s
Två små gångjärn
Två stora ledade gångjärn
Två spärr fixturer
Hammer
Nails
Skruvar
skruvdragaren
Saw
Skyddsglasögon
Gloves
Sandpapper
Visa fler instruktioner
1

Mät madrassen för att säkerställa att det kommer att passa inuti leksaken dumpern. Använd dessa mått för att skära 2x4s. Skruva eller hamra ihop dem i form av en box-formad sängram som säkert kommer att hålla din madrass.
2

Bygg ett ben säng stöd i en låda "U"-form. Den "u" bör vara bredden av sängen, och ca 1-fot i höjd. Säkra stödbenet till ena änden av sängramen med de små gångjärn. Du kommer att vilja dina gångjärn stänga när benet förlängs, och att vara öppen när benet viks under ramen.
3

Konstruera en andra ram med samma mått som den första att hänga på den inre väggen av leksaken dumprar. Den andra ramen behöver bara byggas av fyra brädor, och bör vara tvådimensionell. Fäst ramen till innerväggen och en fot upp från golvet av leksaken dumprar, med hjälp av spikar och skruvar.
4

Anslut den andra änden av sängramen (änden utan stödbenet ) till ramen hängande på väggen, med hjälp av de två stora, ledade gångjärn. Fäst gångjärnen så att de kommer att vara öppen när sängen är nere, och avslutas när sängen är undanstoppad mot väggen.
5

Stäng ramarna tillsammans och ha någon hjälpa dig att hålla dem stängda medan du fästa en spärr fixtur till varje sida av ramarna, att låsa dem stänga.
6

låser du upp och fäll ramarna och stödbenet och placera madrassen inuti. Sand eventuella plastrester. Nu ger din nya leksak dumprar säng ett test tupplur.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112067.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.