Definition of Fleet Car

Enkelt uttryckt, flotta bilar är en stor samling av bilar som används för någon specifik verksamhet. De kan vara antingen en stor samling av en specifik märke och modell av fordon eller en samling av en mängd olika märken och modeller som gör ett företag att fungera korrekt. Flera exempel på sådana företag kommer att beskrivas här. Polisen Institutioner

Standardisering av fordon är viktigt för polisbilar. Att ha en flotta av polisbilar som alla är av samma märke och modell kan de ansvariga för fordonsunderhåll att effektivisera processerna för att reparera fordonen genom att ta bort behovet av att köpa vissa delar för en mängd olika fordon. Det gör det också lättare för poliser som kan köra en annan patrull bil på varje skift för att acklimatisera sig till varje fordon snabbt.
Taxitjänster

Taxiföretag vilja ha en specifik modell för varje ändamål. Den sedan är det viktigaste verktyget för allmän kollektivtrafik, men vissa taxibolag har också skåpbilar som gör det enklare och mycket säkrare att transportera dem med funktionshinder eller personer som är sjuklig fetma. Vissa taxibolag erbjuder även limousineservice att tillgodose en bredare kundkrets.
Kollektivtrafik

kollektivtrafik tenderar att hålla bussar med en särskild modell för många av samma skäl som de polismyndigheter gör. Både skolbussar och bussar pendlare tenderar att ha en modell både för enklare identifiering av allmänheten och för att underlätta när det gäller reparationer och allmänt underhåll.
Vehicle Rental Företag

Uthyrning företag såsom Enterprise, Hertz, Avis och Alamo måste hålla ett brett utbud av bilar tillgängliga för att tillgodose behoven hos sina kunder. Fordonsuthyrningsföretag företag tenderar att ha den bredaste utbud av fordon i sina flottor. De inte bara hyra ut till allmänheten men har också exklusiva erbjudanden för militära och statliga personal.
Intressanta fakta

Fleet fordon faktiskt utgör cirka 1/3 av den totala bilförsäljningen varje år för större biltillverkare.

flotta fordon från alla de företag som nämns ovan kan vanligen köpas av personer på otroliga erbjudanden. I motsats till tron ​​att flotta bilar tenderar att vara i slutet av sin livslängd, flotta bilar har faktiskt en tendens att upprätthållas bättre än genomsnittet privatägda fordon på grund av planerat underhåll som många företag behöver för att hålla sina flottor i toppskick ordning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112063.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.