Hur man installerar Neon Lights på en Dodge Stratus

Installera neonljus i bilen är ett bra sätt att få lite personlighet till bilen. Dessa lampor ger ett ljust sken runt golvet i bilen och kommer att se saker på marken lite enklare. Du kan hitta den färg lampor som matchar antingen utsidan eller insidan av din bil, och dessa lampor ger precis rätt mängd av accentbelysning. Saker du behöver
Lighting kit
Vippströmställare
lödning pistol och löda
platt huvud och Phillips-skruvmejsel
KRYMPSLANG
Silikon
Show Mer Instruktioner
1

Koppla bort batteriet. Detta är ett mycket viktigt steg eftersom du kan lätt electrocute själv om du hoppar över det.
2

Ta huvudsakliga kraftledning och ledningarna jorden ur satsen och fäst vippbrytare till ena änden. Varje tråd ska gå till en enda, pre-märkt hål på baksidan av switchen.
3

Montera vippströmbrytare någonstans inom räckhåll när du sitter i förarsätet i bilen . Normalt kan detta vara under instrumentbrädan eller i mitten råd. Ofta kommer monteringen enkelt tejpas eller limmas på undersidan av övergången till där du monterar den.
4

Kör en "säkring-skyddade" ström-ledningar från batteriet, kopplar den till den positiva inlägget på batteriet. Denna säkring ska komma med din belysning kit. Du bör kunna köra tråden genom ett befintligt hål i brandväggen i din bil för att komma till batteriet. Om du behöver löda det till tråden, fast, läs steg 5. Annars hoppar till 6.
5

Skjut en bit krympslang över tråden. Löd den till strömmen tråd och till säkringstråd inte mer de 18 inches från batteriet. Täck området med en liten mängd silikon, och skjut slangen över lödda området. Värm silikon tills den sitter fast på leden.
6

Kör jorden (eller negativa) ledningen genom samma hål som strömkabeln. Fäst jordkabeln till den negativa inlägg på batteriet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112056.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.