John Deere Traktor Historia

John Deere Företaget grundades av John Deere i mitten av 1800-talet. Han bodde i Grand Detour, Illinois, och arbetade som smed. Facing den hårda marken på Mellanvästern slätter, började John Deere att bygga traktorer för användning av lantbrukare och företag som var bättre i stånd att bruka marken. Dessa tidiga traktorer var ansvariga för upprättande av en stor del av jordbrukets utveckling i hela Mellanvästern. Steel Plow

gjutstål plogen var den första traktorn som produceras av John Deere 1837. Det hjälpte etablera varumärket och företaget som en av de mest kända i världen. Deere utvecklat plogen efter märker hur en högaffel lätt kan penetrera en hög med hö, och anpassat konceptet till plogen för att odla jorden.
Clipper Plow

Efter bygga en stor fabrik för att bygga upp sina traktorer i Moline, Illinois, expanderade John Deere bolaget sitt sortiment. År 1857 var Clipper Plow infördes. Denna nya plogen presenterade ett rullande blad som kan skära vegetationen rent.
Specialisering

John Deere Traktor Företaget börsnoterades 1868, precis i tid för företaget att utöka sitt sortiment. Företaget började göra specialiserade traktorer som skulle kunna fungera som kultivatorer, harvar, borrar och odlarna.
Bensinmotor

Med ökande konkurrens från Ford Motor Company och General Motors, John Deere köpte Waterloo Boy Traktorer och började tillverka bensindrivna traktorer 1918. Under sitt första år, sålde dessa modeller 5,634 enheter.
Produktivitet
p Det var inte förrän 1980 som John Deere gjorde nästa stora framsteg inom traktor teknik. Det året introducerade Deere 4-raden bomullsplockare, en massiv traktor som kan öka produktiviteten på gårdar med upp till 95 procent.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112004.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.