Om Moose ATV Plogar

All-terrain fordon (ATV) är konstruerade för att hantera vad vädret kommer deras väg. Snö är inget undantag, vilket är anledningen till en plog är en viktig komponent för dem som kör sina fyrhjulingar på vägar som sällan ser en plog under en snöstorm. The Moose Utility Division tillverkar flera snöplog delar, utformade för att passa dina behov beroende på var du bor och vad du gillar. När du väljer en älg ATV plog, måste du bestämma bredden och typen av plogblad som fungerar bäst för dig, och vilken typ av lyft du föredrar. Välj en älg plogblad

När du köper en Moose ATV plog, måste du välja mellan en 50 - eller 60-tums bred plog, liksom huruvida standarder eller län plogblad bäst motsvarar din behov. Den 50-tums älg plogblad rensar en 44-tums stråk av snö, och den 60-tums bladets stråk är mer än 53 inches. Även de minsta ATV kan driva med en 60-tums fylld med snö blad. Den verkliga frågan att ställa sig är hur väl kan du styra din ATV när man svänger under dessa omständigheter utan att slå plogen med hjulet eller kör in i djup snow.Where du bor kommer att vara den största faktorn i termer av vilken plogblad du väljer. Den 26-tums hög Moose County plogbladet är konstruerad för att hantera långa drag av djup snö, medan älgen Standard bladet är 16 inches hög och fungerar bäst på korta sträckor med snö som bara är måttligt djup.

Välj din hiss


Alla snöplogar måste lyftas på plats för att ploga snön ur vägen. De flesta ATV fungerar bra med antingen en manuell, EZ, elektrisk eller vinsch hiss. Älg gör alla fyra typer av hissar för många olika ATV märken. Vad du väljer beror på din ATV, din budget och dina personliga preferenser: - En manuell lift kan du lyfta plogen med hjälp av ett handtag, lyft stången, vinkelhävarm och lyft kedjan. Manuella lyft är snabb, ekonomisk men arbetskrävande -. En EZ Lift har en fjäder-assisterad spak som måste manuellt arbetat men tar mindre styrka än en manuell lyft -. En elektrisk lyft har en kabel som går av bilbatteriet för att flytta plöjning. Lyft en plog på plats kunde inte vara enklare -. Winch hissar inte bara lyfta plogen, fungerar de också att slå något annat där som kommer i din väg när du försöker köra ut ur en tuff plats

Moose ATV Plow Tillbehör

Förutom snöplogar för ATV, säljer Moose Utility Division även tillbehör för att göra snöplogning lite lättare. Överväg att köpa snökedjor för att hjälpa ditt hjul dragkraft vid manövrering genom snö, eller ens en ATV stuga som enkelt kan installeras för att hålla dig varm och torr när man tar itu snöröjning.
Sport ATV ägare är ur luck

Älg Utility Division snöplog kit är främst för fyrhjulsdrivna ATV, men det finns vissa kit för ATV-fordon med tvåhjulsdrift. Moose gör inte snöplogar för sport ATV.
Välj dina däck Klokt

Alla däck lider av slitage. ATV däck är inget undantag. För maximal effektivitet och för att minimera slitaget vid snöplogning och traversera hårda terräng, att se till några däck du köper är inte mer än sex inches bredare än din befintliga fälgar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/111995.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.