Hur att ändra adressen på en Texas körkort

Det kan ta timmar av väntan vid Department of Public Safety (DPS) för att ändra adressen på din Texas körkort. Lyckligtvis, Texas invånare har också möjlighet att ändra sina körkort information på nätet. Processen är mycket enkel och säker, men vissa restriktioner. Till exempel kan din licens inte gått ut och du får inte vara över 79 år. När du har slutfört den online-processen, kommer din nya körkort kommer till din nya adress i 15 till 20 dagar. Instruktioner
Ändra Adress Online
1

Navigera till Texas Department of Public Safety webbplats (se Resurser). I det vänstra navigeringsfältet klickar du på "Körkort och Online Services." Under "Online-tjänster" på "Ändra din adress."
2

Samla ihop de dokument du behöver för att ändra din adress på nätet. Dessa inkluderar din nuvarande Texas körkort, ditt Social Security-kort eller nummer och en aktuell kreditkort. Klicka på "Vanliga frågor" länken och följ "Vem är berättigad att erhålla en adressändring på nätet?" länka så att du kan ändra din adress på nätet. Om du är berättigad, klicka på "Fortsätt." Addera 3

Ange ditt körkort nummer, de 4 sista siffrorna i ditt personnummer och ditt födelsedatum i fälten. Leta reda på DPS revision numret som är parallellt med ditt foto på ditt körkort. Ange detta nummer i det sista fältet. En sida kommer att ladda visa ditt körkort informationen och adressändring avgiften.
4

Klicka på "ändra din adress"-länken under förutsättning Texas körkort information. Kontrollera om du är en amerikansk medborgare och om du vill registrera dig för att rösta. Klicka på "Fortsätt." Ange din nya adress i fälten. Bekräfta din adressändring och skicka din betalning med kreditkort. Det blir en extra bekvämlighet avgift för att behandla din online-betalning. Addera Ändra din adress DPS
5

Navigera till Texas Department of Public Safety-webbplatsen (se Resurser ). Klicka på "Körkort och Online Services" länken. Under "Nyttig information" klick "Körkort Office Locations."
6

Klicka på den region i kartan där din stad är belägen. Alternativt kan du söka efter stad eller län i det vänstra navigeringsfältet. Klicka på "Sök" när du hittar den stad eller län du bor i.
7

Open MapQuest.com i ett separat webbläsarfönster. Kopiera och klistra in adressen till din lokala Texas Department of Public Safety in den medföljande adressfältet. Se till att du ger den fullständiga adressen tillsammans med staden och staten eller postnummer. Ovanför kartan i fältet märkt "Location," ange ditt fullständiga utgångspunkt adress och klicka på "Lägg till plats." Vägbeskrivning till DPS kommer att visas i nästa fönster tillsammans med en karta över din startpunkt och destination. Klicka på "Skriv ut" för att få en utskriftsvänlig karta. Klicka på "Skriv ut" i det övre vänstra hörnet på sidan.
8

Se till att du har din nuvarande Texas körkort, ditt Social Security-kort och en giltig betalningsmetod innan du avvika för Department of Public Safety kontor. Om du vill, kan du ladda ner, fylla i och skriva ut körkort adressändring formulär från DPS webbplats innan de lämnar. Du behöver den kostnadsfria Adobe Reader för att fylla i detta formulär. Blanketterna finns också på kontoret, om du inte har en dator skrivare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/111977.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.