Hur leverera en bil ut ur New Orleans 'Port

Shipping en bil ut ur landet är inte alltför svårt att göra om du kan hitta rätt rederiet. Huvuddelen av arbetet kommer att ske i ringa runt att få offerter på kostnaden. Du måste göra din forskning för att se till att du väljer ett företag genom sitt rykte samt dess pris. Bara för att det är billigt betyder inte att det är rätt val, längre än de dyraste betyder att det är det bästa. Hamnen i New Orleans är en av de viktigaste utskeppningshamn för landet, men det betyder inte att det är någon annan leveranstid från andra hamnar. Det viktigaste är att hitta ett företag att fartyg från New Orleans. Saker du behöver
Förteckning över internationella movers
ägarhandlingarna
Visa fler instruktioner
1

Kontakt internationella flyttar företag eller mäklare auto som är verksamma i området New Orleans att få priserna för sjöfarten. Företagen kommer att plocka upp från din plats, men det kommer att kosta extra. Om du inte har tid att ta bilen till New Orleans-området, då detta är naturligtvis ett alternativ, och rederiet kommer till din dörr.
2

ordna en tid för att träffa med förslagsställaren att leverera eller få bilen plockas upp. Det kommer att ta besittning och transportera bilen till hamnområdet. Det kommer då att packas i lämplig behållare och säkrad så att den inte kommer att röra sig under transporten. Alla kontakter med tullen kommer att hanteras av rederiet. Fyll allt pappersarbete som krävs av företaget eller land du skickar till
3

. Se dina ägarhandlingarna för hänvisningar till fordonet. Det kommer att finnas internationella sjöfarten pappersarbete såsom ett ursprungscertifikat och andra dokument som designerar vad som ska levereras, vikt, märke och modell som också kommer att behöva fyllas ut av rederiet och undertecknad av dig. Du kommer också att få en inspektionsrapport från rederiet när det tar besittning, som dokumenterar alla tidigare skador på fordonet.
4 p Om försäkring erbjuds, ta den. Du kan aldrig vara nog försiktig. Om företaget inte erbjuder rörliga försäkring, kontakta ditt eget försäkringsbolag för att se om det finns en policy som du kan köpa.
5

Betala några avgifter såsom tull, doc avgifter eller lastning avgifter som krävs. Rederiet kommer att låta dig veta om det land som du skickar till kräver sådana avgifter. Låt sedan transportföretaget göra jobbet. Allt du behöver göra är att oroa dig för dina egna researrangemang.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/111963.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.