Vad orsakar bruna fläckar på Acura TL Speglar?

Bruna fläckar på speglar av din Acura TL kan vara både ointressant och farlig. De missfärgade fläckar är inte reflekterande, så de skapar vita fläckar på speglarna där potentiella risker inte kan ses genom att leta efter reflektionen. Det finns egentligen inget riktigt effektivt sätt att reparera svarta eller bruna fläckar på bil speglar, så om din Acura utvecklar dessa platser du kommer mer än sannolikt att tvingas att helt ersätta glaset på spegeln för att åtgärda problemet. Flagnande Bakgrund

bruna fläckar på din Acura s speglar är mer än sannolikt att vara platser där speglade silver uppbackning är flagna på baksidan av spegeln. Den reflekterande bakgrund som fastnat på glaset är det som ger spegeln dess reflekterande kvalitet. När uppbackning flingor off, har du kvar ser rakt igenom spegeln och på baksidan av plasten formade spegeln fäste.
Cleaning Products

När fel typ av rengöringsmedel används på en spegel, kan det orsaka missfärgning såsom bruna fläckar du ser på din Acura. Det är generellt en dålig idé att använda produkter som inte är avsedda för glas och speglar på dessa poster, för om renare råkar komma till baksidan av spegeln, kan det skada underlaget och leda till en del av den spotting du ser. Addera ditt Kemiska reaktioner
p Det är möjligt att vissa bruna fläckar på speglarna är på grund av en kemisk reaktion som inträffar över tiden när kemiska komponenter undersida och glas genomgår långvarig exponering för skarpt solljus. Med andra ord, kan spegeln uppbackning missfärgas och orsaka fläckar. En vanlig orsak till detta kan vara limmet som används för att hålla underlaget till spegeln.
Dirt

bilens spegeln helt enkelt kan ha smuts eller skräp caked på den spegel. Om den bruna fläcken verkar vara på utsidan av spegeln men inte rör sig när du skrubba den med fönsterputs, kan du försiktigt försöka skrapa bort det med spetsen på nageln eller en liten kniv. Dock kan detta repa glaset.
Automatisk avbländning Speglar

Några Acura TL: s upplever problem med automatisk avbländning speglar. De kemikalier inuti speglarna har varit kända för att orsaka speglarna för att bli missfärgad, grumlig eller till och med läcka ut in i det inre av bilen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/111925.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.