Cummins 6.7 Transmission Alternativ

Dodge Ram pickup säljs på den amerikanska marknaden kommer med en tung Cummins 6,7 liters Bluetec dieselmotor. Den Bluetec motorn producerar imponerande mängder av vridmoment och effekt, och är oftast köps av människor som vill dra, drag, eller utföra andra tunga arbetet med deras pickup lastbilar. Det tar en tung transmission att utföra all bogsering, dragande, och andra tunga arbetsuppgifter plikt att varje pickup utför, men det måste vara ännu mer tunga på grund av kraften i 6,7 liters Cummins diesel. Det finns flera transmission alternativ för Cummins 6,7 liters diesel, och de kan alla hålla upp till vridmoment och tunga dragande arbetsuppgifter i att motorn går. G56 Manuell växellåda

G56 Manuell växellåda är standard tung manuell växellåda används i Ram 2500 och 3500 dieseldrivna lastbilar som produceras av Dodge. Denna överföring är utmärkt för förare som använder sina bilar som en påhängsvagn, eller som dragande och bogsering upp och ner branta kvaliteter som kan orsaka överskott slitage på en automatisk växellåda. Den G56 manuell växellåda är en robust, fem växlad växellåda som växlar från golvet och är användbar i både tvåhjulsdrift och fyra hjul lägen bilresa drift.
68 RFE sexväxlad automatisk växellåda

68 RFE sexväxlad automatlåda är den främsta automatlåda alternativ till Dodge Ram 2500 och 3500 bilar med 6,7 liters Cummins dieselmotor. Den sexväxlad växellåda ger en extra växel för bogsering och dragande, men avvägningen är att den ökade vridmomentet förlusten från den hydrauliska momentomvandlaren (i motsats till den manuella kopplingen) kan orsaka långsammare acceleration tider och ökad värme på transmissionskomponenter. Detta sker normalt lindras genom användning av en eftermarknad transmission svalare. Den 68 RFE sexväxlad automatlåda är en extra kostnad alternativ på Ram serie lastbilar.
Two Wheel och fyrhjulsdrift

tillgängliga driftalternativ för Cummins 6,7 liters diesel är två hjul och fyrhjulsdrift, med en manuell överföring fall tillhandahåller växla mellan två och fyrhjulsdrift för bilar som är utrustade. De bakaxlar finns i enkel och dubbel hjulkonfiguration med antingen sändning eller överföring fallet alternativet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/111873.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.