Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Specifikationerna på en 1985 Vogue Motor Hem

Vogue har gjort husbilar sedan början av 1970-talet. En husbil är en stor bil som liknar en fullt möblerad bostad eller lägenhet på insidan. Den 1985 Vogue husbil i synnerhet har några särskilda tekniska specifikationer som fastställs den ovan andra hem från tiden. Längd

längd 1985 Vogue husbil är 29 meter från den främre stötfångaren till bakre stötfångaren. Det är alltid viktigt att veta precis hur länge din husbil är före köpet, eftersom den inte bara ger dig en indikation på hur enheten kommer att vara som att köra bil, men vissa campingplatser inte tillåter husbilar förbi en viss längd.

Luftkonditionering

1985 Vogue husbil har två luftkonditioneringar inbyggda i taket. Detta ger central luftkonditionering till hela husbilen. Dash Board luftkonditionering finns också i den främre förarhytten, liknande luftkonditioneringen installation på en vanlig bil eller lastbil. Addera ditt källarförråd

1985 Vogue husbil ingår ett förvaringsfack under enheten, tillgänglig från utsidan. Detta liknar förvaringsfacket du skulle hitta på en stor turné buss eller passagerare buss, som används för att lagra bagage och andra effekter.
Faciliteter

1985 Vogue motor hem har både en fullt fungerande badrum (inklusive en dusch) och en diskbänk. Enheten måste anslutas till en vattenledning för att använda dessa funktioner. Det största sovrummet på 1985 Vogue husbilen har tillräckligt med utrymme för en drottning säng och en inbyggd soffa och stolar ingår i det huvudsakliga vardagsrummet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorhomes/111823.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.