Hur man byter motor i en Honda Accord

Om motorn i din Honda Accord har inlåst eller utbränd, du kommer att behöva ta bort motorn för att renovera eller byta ut den. Om du tar din Honda till en återförsäljare eller en professionell ombyggnad butik, kan denna process kosta dig en massa tid och pengar. Med rätt verktyg och kunskap, kan du fylla i detta jobb i ditt garage på mindre än en dag tid och för mycket mindre pengar. Saker du behöver
Wrench
Bucket
Jack
Jack står
Ratchet set
motorlyft
Visa fler instruktioner
1

Ta bort bultarna med nyckeln som säkrar fläkten till spakarna. Drag huven bort av Honda Accord och ligger i en säker, ren plats. Sa minuskabeln från batteriet.
2

Töm kylaren i en hink. Tag loss kylröret från kylaren genom att ta bort den säkrande klämman med en skruvmejsel eller skära slangen av med en kniv. Ta bort skruvarna som håller fläkten på plats och ta bort fläkten. Dra luftintaget ur motorrummet. Addera 3

Placera hink under servopumpen och använd en skiftnyckel för att lossa muttern och ta bort slangarna servostyrning. Ta bort skruvarna som håller servopumpen på plats på brandväggen med skiftnyckel och ta bort pumpen servostyrning. Avlägsna luft bultarna-kompressor med skiftnyckel och ta bort den.
4

Höj den främre änden av Honda Accord med domkraften och vila fronten på pallbockar. Ta bort skruvarna som ansluter överföringen till motorn med spärrfunktion set. Placera domkraften under motorn och lyfta upp det en aning för att ta vikten av de motorfästen. Med Ratchet set och skiftnyckel, ta bort motorfästet bultarna och dra motorfästen från beslag.
5

Placera motorn hissa framför Honda Accord. Anslut hissa kedjan till motorn med motorfästet fixturer. Hissa motorn ur motorhuset.
6

Upprepa alla ovanstående moment i omvänd för att placera den nya motorn till Honda Accord.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133547.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.