Hur man beräknar Mustang Wheel Rate

Oavsett storlek , året , stil och märke av mustang ratten i en bil , är lastbil eller SUV , den teknik för att bestämma hjulets hastighet densamma . Wheel takt, vilket är fjäderkonstant faktiskt uppmätta vid ratten , är den kraft som krävs för att komprimera en fjäder 1 - tum. Du kan använda en ekvation för att beräkna mustang hjulet hastigheten för en bil om du känner vårens kurs , rörelse förhållandet och våren vinkel . De måttenheter för både hjulet hastighet och fjäderkonstant är pounds per tum . Saker du behöver
Kalkylator Review Car manual eller våren manuell
Visa fler instruktioner
1

Definiera parametrar du behöver . Formeln du kommer att använda anger att hjulet hastighet ( Wr ) i pounds per tum är lika med kvadraten av rörelse -förhållande (R ) gånger fjäderkonstant ( L ) gånger sinus av fjädern vinkel ( theta ) i grader. Därför behöver du tre parametrar : " R " , " L " , och " theta "
2

Förenkla beräkningen . . Beräkna " R " gånger " R " gånger " L " för att erhålla ett enda värde , som vi kallar den första termen . Beräkna sinus för " theta " med hjälp av en kalkylator för att få ett enda värde , som vi kommer att kalla den andra termen .
3

Utför beräkningen . Beräkna första terminen gånger den andra termen med hjälp av en kalkylator för att få den mustang hjulet hastigheten i pounds per tum .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133838.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.