Symptom på en dålig bränslepump i en 2000 Buick LeSabre

Med alla de framsteg som har gjorts för bilar genom åren för att göra dem bränslesnål och smidig ridning, de grundläggande systemen håller fortfarande störst betydelse. En 2000 Buick LeSabre med en dålig bränslepump kan vara en frustrerande upplevelse och kan lämna en förare strandsatta. Symptomen på en bränslepump går dåligt ibland ignoreras i början som en bil sarkasm men tecken på en bränslepump går dåligt bör inte ignoreras. Överhettning Pump

När en bränslepump överhettad det faktiskt motorn i bränslepumpen som är med frågorna. Bränslet pumpmotorn styr mängden bränsle som matas till motorn. I Buick LeSabres en överhettad bränslepump presenterar liknar en som har mekaniskt fel. Pumpen kommer att sluta fungera och motorn kommer att sluta köra. Däremot kan LeSabres som lider av en överhettad pump brukar återstartas när motorn har haft en chans att svalna.
Mekaniska fel
p Om mekaniska fel på Buick LeSabre bränslepump uppstår då de mekaniska komponenterna i bränslepumpen upphöra att fungera. Symptomen på detta problem dyker upp när motorn i bilen kommer plötsligt stänga. De elektriska komponenterna kommer alla att fortsätta att arbeta men. Motorn stannar på grund av att pumpen har slutat att leverera bränsle till insprutarna och motorn inte har tillräckligt med bränsle för att skapa den nödvändiga förbränningen för att flytta bilen. Om detta inträffar under körning är det viktigt att komma till sidan av vägen så fort som möjligt eftersom bilen inte kan starta igen.
Intermittent fel

Detta symptom är ofta förbisedd av förarna. Det dyker upp som motor i Buick LeSabre har svårt att behålla makten. Oftast detta symtom kommer att dyka upp när bilen går på tomgång som den minsta mängd bränsle pumpas in spridarna av bränslepumpen. Även pumpen får den lägsta mängd energi från batteriet samtidigt på tomgång. Detta kan resultera i en sviktande pump för att intermittent stänga av vilket kommer att resultera i en tillfällig minskning av bränsle till insprutarna. Eftersom spridarna inte kan ge tillräckligt med bränsle till motorn för förbränning motorn börjar spotta.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133477.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.