Hur program jag datorn ombord på en 1989 BMW 525I?

Den 1988 BMW 525i har en inbyggd dator som kan hålla reda på parametrar såsom gas körsträcka, genomsnittlig hastighet och aktuellt datum och tid. Programmering av inbyggda datorn i din 525i är samma förfarande i alla BMW modeller av samma årsmodell. Instruktioner
1

Förvandla din 525i tändning till tillbehören positionen, eller hela vägen igen, så att motorn går på tomgång och det elektriska systemet är på.
2

Hold ned knappen på den inbyggda datorns front display i ungefär fem sekunder. Den inbyggda datorn är belägen vid centrum av instrumentbrädan, nära radio och kontroller klimat. Displayen börjar blinka.
3

Manipulera värdena på skärmen med hjälp av "1000", "100", "10", och "ett"-knapparna på vänster- sidan av datorn ombord. Till exempel, om du vill programmera tiden, använd "1" för att manipulera minut inställningen, "10" för att ändra den andra minuten placering, dvs "2" i "20" minuter, och använd "100" att ändra timme inställningen från 1 till 0. Den "1000"-knappen skulle kunna användas för att lägga till en "1" framför tiden om du programmerar tid att vara "12:00" till exempel. Tryck på knappen du inledningsvis
4

intryckt i steg 2 för att bekräfta de inställningar du valde i steg 3. Till exempel, om du bara ställa in hastigheten larm på färddatorn, tryck på "Speed" knappen en sista gång för att bekräfta ändringarna och programmera datorn ombord.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133813.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.