Så här byter du Sidobackspeglar på en Grand Prix

Om sidospegel på din Pontiac Gran Prix raster , måste du byta spegelglaset för att undvika böter om stoppad av polisen i en trafik stopp . Om du lämnar spegeln sönder riskerar du också att missa en statlig inspektion . Spegeln på Grand Prix fästen till spegeln motorn , som ligger inne i spegeln skal via fyra metall klämmor som presspassning runt spegeln motorn . Instruktioner
1

Stoppa in handen bakom spegelglaset på Grand Prix . Det enklaste sättet att få handen bakom spegeln är att driva en sida av spegeln i spegeln skal som du skulle göra om du justerar den . Den andra änden av spegeln skjuter ut ur skalet så att du kan få fingrarna bakom det .
2

Dra spegeln av motorn genom att dra ut den med handen . Detta tvingar de fyra metall klämmorna särade , och låter den trasiga spegeln för att ta loss spegeln motorn .
3

Placera den nya spegeln i skalet . Den snäva passning spegeln linjer automatiskt de fyra klämmor upp med spegeln motor .
4

Push på mitten av spegeln med handen för att skjuta metall klämmorna isär . Fortsätt att trycka på spegeln tills du känner spegeln pop på plats . Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133473.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.