Hur gör jag återanvänder olja som har vatten i det?

Med normal användning, kan motorolja kontamineras med olika föroreningar, inklusive vatten. De flesta återvinningscentraler anser att denna typ av blandning som ett farligt material och utse en särskild dag för att hämta det. Olja som har blandats med vatten kan återvinnas om vattnet avlägsnas, vilket du kan göra ett par olika sätt. Eftersom vatten och olja inte blandas, är det första steget till att få denna blandning i en återvinningsbar formulär för att låta dem separat. Vatten kommer naturligtvis gå längst ned och oljan kommer att flyta till toppen. Saker du behöver
Två 1-gallon mjölk plast kannor
ishacka
Flat behållare eller kruka
Större plan behållare
Vattenslang
Visa fler instruktioner
Töm ut vattnet
1

Häll olja och vatten blandningen i en genomskinlig behållare som en mjölkkanna. Låt det lösa så att oljan stiger till toppen och vattnet går till botten.
2

Punch ett nålhål in i toppen av mjölk kanna och en annan småhål i bottensidan av mjölk kanna . Placera fingret över det översta hålet för att styra hastigheten på det vatten som kommer ut ur botten av mjölk kanna. Töm ut vattnet i en gryta eller annan plan behållare. Se när oljan blir nära hålet och stoppa oljan innan den kommer ut genom att placera fingret över det översta hålet.
3

Drain resterande oljan från mjölkkanna till en annan mjölk kanna. Ta den använda oljan till en lokal återvinna centrum och dumpa den i den uppsamlande behållaren enligt instruktionerna där. Addera vattnet fryser
4

Sätt olja och vatten blandningen i en pot och frysa den natten. Ta blandningen ur frysen och vänd på det i en platt pan så att fruset vatten är på topp.
5

raka av det frusna vattnet om det kommer ut ur pannan, eller den kan fastnar på botten av pannan, beroende på hur det frös. Häll resten av oljan i en behållare för att återvinnas.
6

Ta oljan till en lokal återvinna centrum och dumpa den i den uppsamlande behållaren. Addera Force The Water att stiga
7

Häll oljan och vatten lösningen i en kruka. Få en större platt pan och placera den under det. Låt vattnet och oljan sitta för att separera.
8

Sätt en vattenslang i lösningen mot botten av behållaren. Aktivera vattnet långsamt att göra vattnet stiger, tvingar oljan över toppen av den första behållaren. Låt oljan fylla in i den andra behållaren helt. Stäng av vattnet.
9

Häll oljan i en acceptabel återvinningsbar behållare som en mjölkkanna. Ta den använda oljan till en lokal återvinna centrum och dumpa den i den uppsamlande behållaren.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132667.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.