Hur man byta olja i en Suzuki 4 Stroke

Suzuki är ett företag i många branscher. Medan de flesta tillverkar stick med att bara bilar, terrängfordon eller cyklar smuts, gör Suzuki alla tre. Därför, om du gillar deras bilar, så många människor gör, har du också möjlighet att köpa en av deras ATV eller cyklar smuts. Oavsett vilken typ av Suzuki du kör eller rida, är den mest avgörande sak för att hålla den på vägen eller stigen och problem fri att byta olja regelbundet för din 4-takts motor. Saker du behöver
Oljedroppningen pan
Visa fler instruktioner
1

Låt din motorcykel svalna efter ridning det. Motorn kommer att vara sval vid beröring när temperaturen är tillräckligt kall för att gå vidare med oljebyte.
2

Placera en långpanna under motorn och ta ur oljepluggen.
Sida 3

Låt all olja rinna ut ur motorn. Efter det har runnit ut, ta oljan filtrera bort genom att vrida filtret moturs.
4

Ta din nya filtret och skruva fast den där du tog den gamla bort. Efter detta, fyller på med olja. Det kommer att ange en lägsta och en högsta oljenivån, fyll den till max
5

Ta din gamla olje-och försegla den i en container.. Du kan sedan ta den till ett garage och de kommer att förfoga över det för dig.
6

Kör din motorcykel på en provkörning och kontrollera oljenivån efter motorblocket har svalnat. Fyll på olja till den högsta nivån och oljebyte kommer att vara komplett.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132488.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.