Hur fungerar en Turn Signal Flasher Arbete?

Handsignaler är normen för förare som använder ett fordon som inte är utrustat med blinkers. Automatiska blinkers har ganska mycket eliminerat denna praxis, med undantag för vissa motorcyklar och antika bilar. En enkel elektrisk apparat blinkar lamporna blinkers på och av, vilket eliminerar behovet att hålla händerna ut genom fönstret för att signalera andra förare ditt avsedd riktning. Aktivera blinkersspaken eller faran strömbrytare för ditt fordon aktiverar blinkers och orsakar de behövde lamporna att blinka, signalering andra förare där du tänker gå. Flasher Operation

En blinkers eller varningsblinkfunktion blottare bygger på ström från bilens batteri. Den blottare får den nödvändiga strömmen när blinkers eller fara strömbrytare aktiveras. Som är, är denna ström tillräckligt för att tända signallampor grund av ett motstånd inom blottare. När ett bi-metalltråd inom blottare värmer upp ur batteriet ström, expanderar den och vidrör en kontakt inom blottare, kortsluter motståndet och flyter genom ankarspolen, vilket belyser signallampor. En magnet tvingar kontakten isär och bimetall tråd svalnar och kontrakt, stänga lyset. Denna cykel fortsätter tills blinkers eller fara strömbrytare är avstängd.
Lokalisera Flasher


Både blinkers och varningsblinkers använder en blottare. Den blottare kan delas mellan de två funktionerna eller det kan finnas en separat blottare för varje. Den flasher är cylindrisk till formen och har metall terminaler som sticker ut från ena änden. Terminalerna passa in i en ledningsdragning plugg eller fordonet säkringsdosan under förarens sida av instrumentbrädan. Om fordonets bruksanvisning inte anger placeringen av blottare, slå på blinkers eller varningsblinkers och lokalisera källan till klickande ljud under instrumentbrädan. Detta bör leda dig till blottare.
Felsökning

Alla blinkers eller varningsblinkfunktion problem inte orsakas av blottare enheten. Om en signal lampa inte fungerar, är problemet troligen lampan, lampan montering eller elektriska ledningar till respektive enhet. Om blinkers på båda sidor av fordonet flash oregelbundet eller inte alls, kan du ha en blottare problem.
Flasher Byte

En blottare är en elektriskt styrd mekanisk anordning som så småningom kommer att slitas ut. Byta en blottare kan vara så enkelt som att dra den gamla ut och trycka in en ny. En perfekt bra blottare funktionen kan försämras om den är överbelastad. Detta kan inträffa när blottare uppmanas att blinka ytterligare belysning, t.ex. vid körning med släpvagn. I detta fall kan en tung blottare behövas. Kontrollera med din återförsäljare eller auto delar butik för att se om denna typ av blottare är tillgänglig för din bil.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/132150.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.