Hur man fixar en bubblande Radiator

En bubblande ljud i bilen kan tyda på allvarliga problem. När bullret kommer från din radiator, är det både oroande och lite av en lättnad. Det är alarmerande eftersom om du inte sköta det snabbt, kan din radiator problemet värre och dyrare. Det är en lättnad eftersom radiator problem kan repareras på ett okomplicerat sätt. Se till att du har tillräckligt med kylvätska i kylaren kan hjälpa din bil smidigt och kan eliminera bubblande i kylaren. Instruktioner
1

Förstå att din bil radiator avlägsnar värme från kylmedlet genom att tvinga luft genom slitsarna i kylaren. Dessa luckor kallas "fenor." När dina motorn blir överhettad, kan kylvätskan tvingas in ett bräddavlopp behållare och som skapar en bubblande ljud.
2

Vänta tills bilen svalna helt innan kontroll kylmediet nivåer. Om du öppnar radiatorn genom att vrida av locket när det inte kyls, kan du drabbas av en brinnande spray. Lägga kylvätska efter att bilen har svalnat kan förhindra en bil radiator är från bubblande.
3

Vrid "avluftningsskruvarna" skruvar på kylsystemet delar om motorn inte är överhettning, men du hör radiator bubblande. Du kan ha instängd luft eller din kylsystemet kan generera koldioxid. Öppning av avluftningsskruvarna låter den instängda luften och ta bort den bubblande ljud. Om du inte rensa luften, kan det leda till framtida problem som överhettning och termostat fel.
4

Kontrollera din topplockspackning om bubblande ljudet igen efter att du har tömt luften eller koldioxid. När topplockspackning har skadats, kan det orsaka radiator frågor som inkluderar bubblande.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/132097.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.