Hur man installerar keramiska bromsbelägg

Bromsbelägg slits ut med tiden och behöver bytas ut för att fungera korrekt. Keramiska bromsbelägg trycka mot bromsskivan när bromspedalen är nedtryckt, tvingar fordonet att stanna. Installera keramiska bromsbelägg på framhjulen hos ett fordon är ett jobb du kan fylla i ungefär två eller tre timmar med några grundläggande fordonsindustrin verktyg. Saker du behöver
träklossar
Däck Tool Review Ordet jack
Jack stå
Hylsnyckelsats
Tvingfäste
Visa fler instruktioner

1

Parkera bilen på en plan yta och lägger överföringen i "park." block Set trä bakom bakhjulen och lossa muttrarna på vänster framhjul ett helt varv med däck verktyg .
2

Lyft fordonets front med en domkraft och skjut en pallbock under axeln nära den vänstra framhjulet. Sänk domkraft så att fordonet vilar på stödbenet och ta bort ordet jack.
3

Ta vänster framhjul utanför fordonet och lossa skruvarna som håller fast bromsok till bromsrotor med en hylsnyckel. Avlägsna bultarna och skjut bromsok från rotorn.
4

Lossa bromsbeläggen från bromsoket och skjut bromsok stiften utanför bromsok. Dölj bromskolven inuti bromsoket med en C-klämma genom att vrida klämman tills kolven är platt mot bromsoket.
5

Place de nya keramiska bromsbelägg mot insidan kanterna på bromsoket med de keramiska kuddar vänd in mot rotorn och skjut bromsok stiften på plats på rotorn. Sätt bromsok och bromsbelägg över rotorn och skjut bromsok bultar i toppen och botten av bromsok.
6

Dra bromsok bultar med hylsnyckel och justera bromsarna genom att trampa på bromsen trampa ett par gånger. Sätt hjulet på bultarna hjulnavet och fäst hjulet med hjulmuttrarna.
7

Lyft upp fordonet med domkraft och ta bort stödbenet från under axeln. Sänk bilen ner så det sitter på marken och ta bort domkraft.
8

Upprepa steg 1-7 för den främre högra kuddar Hjulbroms och ta träblocken från bakhjulen när den är klar . Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/132017.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.