Hur bli av Gnagare Göra ett Nest i bilmotorn

Gnagare söker lugna, skyddade ställen för att göra bon och fostra sina ungar. Ett fordon motor kan se ut en idealisk plats, skyddad från rovdjur och med massor av mjuka material i närheten. Naturligtvis med möss eller råttor i motorn är aldrig något du som fordonsägare, vill. Gnagare kan tugga igenom anslutningar och i allmänhet göra en enda röra. Prova en kombination av fysiska hinder och repellerande medel för att uppmuntra lokala gnagare att göra sina bon någonstans mer passande. Saker du behöver
Arbetshandskar
Dammsugare
Stålull
dörr sopa
Byggnadsmaterial
Live eller knäppa fällor
Bomullstussar
eterisk pepparmyntsolja

Visa fler instruktioner
1

Sätt på arbetshandskar innan du öppnar huven och ta bort boet. Om du stör en gnagare, kan den bita. Gnagare kan också överföra sjukdomar genom sin urin och avföring som kan vara närvarande, trots att sådant avfall materia inte kan ses med blotta ögat. Dammsug upp synliga spillning och små bitar av boet material. Inspektera motorn för skada, skall fastställas antingen omedelbart eller innan du använder fordonet igen.
2

Block potentiella gnagare entréer in i bilen med stålull, som gnagare inte kan tugga igenom. Avgasröret, till exempel, är precis rätt storlek för att tillåta en mus tillgång, liksom luftventiler.
3

Se till att det inte finns något mellanrum mellan dörren och marken i ditt garage att hålla gnagare ut. Montera en tuff dörr svep om det finns någon lucka. Täta alla sprickor och luckor med cement, täta eller gips. Plåt block större hål. Kom ihåg att de minsta gnagare kan pressa genom luckor på inte mer än 1/4 tum, medan små råttor bara behöver en 1/2-tums gap.
4

Position levande fällor eller fällor snäpp längs väggar och i skyddade fläckar nära fordonet för att fånga några gnagare kvar i garaget. Snap fällor är en snabb och relativt humant alternativ för gemensamma huset möss och råttor. Om du misstänker att gnagare är en ovanlig eller sällsynt art, eller om du inte gillar att döda gnagare, använda levande fällor och släpp djuren på annat håll. Om du har förseglats ingångarna, kan de inte komma tillbaka in i garaget. Kontrollera alla fällor minst en gång om dagen.
5

Blötlägg bomullstussar i pepparmintolja och distribuera runt och på fordonet. Gnagare hitta doften av mint frånstötande. Fräscha bollarna med mer olja en gång i månaden, eftersom doften avtar med tiden.
6

Besök ditt garage en gång om dagen. Om du har en köttätare husdjur, t ex en hund eller iller, ta den med dig. En av anledningarna sällan använda fordon tilltalar gnagare är bristen på störningar och rovdjur. Dagliga inspektioner kan du också se om de gnagare har återvänt eller några nya luckor har utvecklats.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/132013.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.