Hur man monterar en Max AC sugmotor

Luftkonditionering kräver regelbundet underhåll. Underhåll på ett AC-system inkluderar omladdning köldmedium felsökning komponenter och spolning mineraloljor. Alla dessa underhållsprocedurer kräver användning av en vakuummotor. Ett vakuum motor är en enhet som drar köldmedium och mineralolja från en AC-system. Den kan också användas för att tryckprov och ladda systemet. Med hjälp av en snabb guide om hur man monterar en AC sugmotor, kan du vara redo att felsöka ditt system. Saker du behöver
AC vakuumpump
Manifold mätare
Handskar
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en säker plats. Öppna huven. Lokalisera luftventiler conditioning service. Den låga sidan tjänsten Ventilen fästs till sugsidan slangen av kompressorn, som går till ackumulatorn. Den höga sidan viceventil fästs på utloppssidan slang av kompressorn, som går till kondensorn.
2

Inspektera sugmotorn. Leta efter en passande på framsidan av märkta motorns vakuum. Detta är för vakuumledningen. En annan koppling ska placeras på baksidan av motorn. Detta är för luftledningen.
3

Anslut den gula slangen på grenröret mätare till vakuum linje. Anslut den blå slangen till låga sidan viceventil. Anslut den röda slangen till höga sidan viceventil. Se till att slangarna sitter fast serviceventiler att förhindra köldmedium läckage medan du dammsuger AC-systemet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131997.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.