Automotive Föremål som kan smälta is

Is på fordon kan orsaka problem på grund av frusna lås, iced vindskydd eller snötäckta garageuppfarter. Alla dessa problem kan göra det möjligt för ett fordon ska strandsatta så att ägaren inte kan flytta den. Ready America rekommenderar att folk ska förbereda i förväg med vinter och snö kit för sina fordon, frysskydd och lämplig skyddsutrustning i nödfall. Is på Uppfart

bort is från en utfart kan vara så enkelt som att använda en bit av rock salt, men kan det vara dyrt och kan kraftigt skada din trottoar på grund av dess sura innehåll. En säker, effektiv men dyrare alternativ är installation av varmvattenrör under uppfarten. Detta kommer att hålla all snö och is borta. En annan lösning är att använda en spade för att avlägsna huvuddelen av snö och strö kattsand eller annat dragkraft substans såsom sand över ytan. Detta kommer att förhindra att bilen glider när du kör den på vägen.
Is på vindrutan

Förmodligen det vanligaste problemet för bilägare under vintern är ett iskallt -over vindrutan. Frost som bildar över en natt kan vara jobbigt att ta bort. Ett enkelt och billigt alternativ är en enkel plast snö skrapan som har utformats för användning på vindrutor, vilket bör användas med försiktighet så att du inte repar glaset eller färg. Ett annat alternativ är en spray som smälter isen utan att lämna överblivna vatten att åter frysa.
Frozen Lås

Frysta lås kan vara en av de mest frustrerande vintern bil problem. Om frost har byggt upp inne i ett lås, kan din nyckel inte ens gå in i låset, eller det kanske inte vända. Ett enkelt sätt att fixa detta problem är att värma spetsen på din nyckel så att det smälter isen som det går i. Denna process bör genomföras med försiktighet för att undvika brännskador eller missbildade nycklar. En annan, säkrare alternativ är ett lås avisningsmedel, detta är en liten maskin som kan hittas under olika namn. Den kan användas genom att placera den uppvärmda spetsen i låset till låset tinat. Addera vad man ska undvika

Avisningsmedel bilar kan vara en svår syssla även med rätt utrustning, i många fall människor gör flera misstag som antingen kan skada sin bil eller orsaka ytterligare isbildning problem. Försök undvika att kasta salt på din bil för att smälta, saltet skadar lacken och lämnar pock märken. Använda varmvatten för att smälta frysta dörrhandtag kan orsaka värre frysning problem när vattnet svalnar och fryser inne i låset. Med hjälp av en spade på din bil kan också skada färg och glas utan att vara mycket effektiv.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131944.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.