Syfte med gummigenomföringen i Carb hål

Skyddshylsor, skall de gummi, plast eller tillverkade av annat material, tjäna en mängd funktioner för fordonsindustrin. Som med någon bildel, att hitta rätt passform och typ av genomföringen är avgörande för korrekt underhåll och funktion av din bil eller lastbil. Detta gäller särskilt kragarna används i samband med en så viktig komponent i en motor som förgasaren. Automotive Använder

Skyddshylsor, oftast gummi, används inom flera områden i en bil i tillägg till förgasare. Några av de mer gemensamma områden hylsor används är ventilkåpor, antennen montering och brandväggar. De används också för att täta påfyllning av (t.ex. Vindrutetorkare höljen). Eftersom bil genomföringarna är gummi, det finns också potential att passa dem till dina speciella behov när de uppstår.
Förgasare

genomföringar används för förgasare bidra till att förhindra läckage och förbättra tätningen av komponenter i och omkring förgasaren. Skyddshylsor också stöd i att minska friktionen som kan orsaka skevhet av metalldelar, och slutligen bryta ner motorerna. En gummigenomföringen fungerar också som en isolator för slangar och sladdar till och från en förgasare (och andra motordelar), för att upprätthålla en jämn temperatur. Skyddshylsor avsedda för användning i bilar är byggda för att tåla de höga och fluktuerande temperaturer på en bil eller lastbil motor. Finns i stora uppsättningar
Anpassning

Skyddshylsor i olika storlekar och former. Om en genomföring inte riktigt passar för användning du tänker, kan de anpassas för att göra det. Detta kan innebära trimma kanter eller rakning några av botten för att uppnå rätt mått. Detta kan vara fallet när man använder hylsor för stötmontering, på vassa eller potentiellt farliga områden på din bil eller för användning som en ventil paus (du skulle skära ned genomföringen av i det här fallet).

Andra användningsområden

genomföringar har ett antal användningsområden med bilar, inklusive förgasare, det finns en mängd andra användningsområden också. Om ett projekt kräver stansning hål i trä eller metall, och därefter köra kablar genom hålen, kommer ofta genomföringar ska användas för att minska skav och skador på ledningarna. Skyddshylsor används också på presenningar, tält och andra material som kräver hål stark nog att köra rep igenom och surra.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131923.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.