Hur man installerar Sea Foam

Sea Foam är ett allrengöringsmedel behandling för ditt fordon. Bland andra användningar, kan det tjäna som en motor behandling, bränsletillsats, kol renare, bränsleinsprutning renare och bränsle stabilisator. Den kan användas för både tvåtakts-och fyrtakts taktsmotorer och även för dieselmotorer. Även om det används för en mängd olika ändamål, är varje användning varieras på det rätta förhållandet mellan Sea Foam till olja, gas eller bränsle. Tvåtaktsmotorer kräver två uns per gallon bränsle, fyrtakts-och dieselmotorer kräver ett uns per gallon. Instruktioner
1

Tillsätt 2 dl Sea Foam till varje gallon gas /olja blandning, bensin eller etanol blandat bränsle i en tvåtaktsmotor. Häll lämplig mängd Sea Foam flaskan i gasen kan innan bränslet i motorn. Detta kommer att styra fukt uppbyggd, stabiliserar bränslet och rengör förgasaren skål och jets.
2

Lägg ett uns av Sea Foam till gasbehållare för varje liter bensin innan du häller gasen in din fyra -taktsmotorer. Detta kommer att rengöra bränslespridare, rena inlåning kol och lack, kontroll fukt uppbyggd i bränslet, smörja de övre cylindrarna och stabiliserar bränslet.
3

Blanda 1,5 dl Sea Foam med varje liter olja innan den läggs till en fyrtaktsmotor. Detta kommer att styra fukt uppbyggd i oljan i en fyrtaktsmotor, rengör PCV-systemet, rengör lyftarna och ringar olja och ren motor slam ur vevhuset.
4

Häll ett uns av Sea Foam in i bensintanken för varje liter diesel sattes till en dieselmotor. Detta kommer att öka smörj av låga och extremt lågsvavliga bränslen, kontroll fukt och gelbildande i bränslet, rengör bränslespridare och kontroll fukt uppbyggd. Pumpa gasen i en tom tank, häll sedan ett uns av Sea Foam in i tanken genom en tratt för varje gallon pumpas.
5

Tillsätt en halvliter Sea Foam med varje 2,5 liter motorolja ren oljelack rester ur vevhuset och kontroll fukt i oljan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131919.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.