Hur du justerar Delco Voltage Regulators

Bilar är försedda med ett komplext elsystem utformad för att inte bara producera tillräckligt med kraft för de många elektriska komponenter i bilen , men också för att skydda sig själv och batteriet från den risk som alltför hög spänning . Spänningsregulatorer är den del av ett fordons elsystem belastas med att begränsa mängden spänning som alstras av generatorn. Du kan justera spänningsregulatorn att öka eller minska mängden spänning som tillhandahålls i hela elsystemet . Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att kablarna är anslutna till batteriets terminaler tas bort innan du utför någon justering på spänningsregulatorn . < br > Sida 2

Tryck nedåt på spänningsregulatorn är ankaret , som ligger direkt ovanför härden , och inspektera sedan mellanrummet mellan ankaret och kärnan .
3 < p > Lossa skruvarna sitter på baksidan av konsolen stödja ankaret med en liten skruvmejsel och sedan höja eller sänka fästet för att öka eller minska luftspalten . Dra åt skruvarna när lusten inställningen har nåtts .
4

Anslut kablarna anslutna till batteriet och starta fordonet som vanligt för att bekräfta effekten av förändringar i det elektriska systemet .
< Br > Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131913.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.