Varför Kommer bromsljus i min 2001 Honda CRV Inte gå av?

Honda släppte CR-V i 1997 års modell. Denna SUV kombinerat verktyget som behövs i en SUV med den kompakta storleken som många Honda förare önskas. I 2001 års modell var det sista året för den första generationen av CR-Vs, som Honda helt omgjorda denna populära modell året därpå. I kombiinstrumentet finns en mängd varningslampor, varav en är "Brake" ljus. Låg bromsvätskenivå

2001 CR-V har en sensor inuti huvudcylindern. När vätskan sjunker under miniminivån i behållaren, tänds "Brake" ljus. Kontrollera nivån i behållaren och tillsätt DOT 3 bromsvätska tills nivån ligger över "min" linje på behållaren. Har bromssystemet utvärderas så snart som möjligt, eftersom detta symtom indikerar ett problem i bromssystemet.
Parkeringsbroms Fastnat

"Brake" lampan på 2001 CR-V slås på när du aktivera parkeringsbromsen och släcks när du släpper parkeringsbromsen. Det är möjligt att lossa parkeringsbromsen till den grad att den SUV kommer att flytta, men parkeringsbromsen handtaget förblir delvis uppvuxen. Tryck på knappen på spaken och för spaken nedåt för att försäkra att det är hela vägen ner.
Slitna bromsbelägg

bromsbeläggen slits ut på 2001 CR-V, använder bromssystemet mer bromsvätska åt bromsarna. Detta leder till att vätskenivån i huvudcylindern att släppa, om vätskenivån sjunker under den lägsta nivån, vänder "Broms" ljus på
Anti-Lock Brake Failure
<. br>

EX och Special Edition utföranden av 2001 CR-V kommer som standard med låsningsfria bromsar. Detta system använder en serie pumpar och sensorer för att pumpa bromsarna i snabb takt när hjulen låser sig. Om någon elektroniskt styrda komponenter i ABS misslyckas, lyser "Brake" ljus för att varna dig.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131895.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.