Moog K80026 Specifikationer

Moog K80026 kulled har flera funktioner som gör det önskvärt som reservdel . Den använder en speciell design för att bidra med fett när det behövs , och dess utformning mål för hållbarhet och styrka . Tekniska specifikationer är gles , men massor av information fortfarande finns om detta Moog som ska hjälpa mekaniker bestämma vilken del de vill använda . Specifikation

kulled mäter 2,7 inches tall , 5,4 inches lång och 3,4 inches bred . Den väger ca 7 kg.
Funktioner

kulleden är smitt ur ett enda block av finkornigt legerat stål , som ger hög styrka och hållbarhet . Dess inpressade i täckplåtar minska radiella och axiella deformationen , lägga till en känsla av fast styrning . Den Moog använder också polykloropren och polyuretan för att täta stövlarna på kulleder och låt den stå upp för extrema temperaturer , skrubbsår och smuts . Du kan använda det i antingen två - eller fyra - hjulsdrivna fordon .
Grease Funktioner

kulleden böckerna kommer utrustade med ventiler fett lättnad att hjälpa till att förhindra kontaminering och låta fett att spola ut vid service av leden . Dess konstruktion gör också fett att strömma genom lagret på tappen och ger en slitstark yta för att förlänga livslängden .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128004.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.