Hur berätta om det är en bluff Forgiato

När något är i efterfrågan, kommer det alltid att finnas någon där ute som säljer en falsk version av det. Marknadsstånd världen är full av förfalskade klockor och smycken som ser väldigt äkta och verklig. Bra bil hjul är inte annorlunda. Med ett företag som Forgiato, som stoltserar med kvalitetsprodukter, USA-tillverkade hjul, är det ännu viktigare att se till att det du köper är äkta och inte en billig, undermåliga import. Instruktioner
1

Var vaksam. Det är inte alltid möjligt att upptäcka falska Forgiato hjul, men det första steget är att alltid noga under varje del av processen. Genom att hålla ögon och öron öppna den kommer att ge dig en mycket bättre chans att arbeta ut vad som är och inte är en förfalskad produkt.
2

Studie riktiga Forgiatos. Om du är orolig för falska Forgiatos, bör du bekanta dig med vad de riktiga ser ut. Sök efter bilder på nätet, kolla in den officiella hemsidan och fråga runt för att se om några vänner använder dem.
3

Hitta en auktoriserad återförsäljare. Om du har möjlighet att göra detta, är det den mest riskfria sättet att se dina Forgiato hjul är verkliga. Den officiella hemsidan bär en varning överst på folkets sida Varning för falska Forgiato produkter. Du bör kontakta en auktoriserad återförsäljare nära dig innan ni köper.
4

Granska inofficiella säljare. Andrahandsmarknader och nätbutiker är bra sätt att plocka upp produkter till ett bra pris. Men förfalskning ändå sker regelbundet i dessa situationer, så det är viktigt att vara extra försiktig. Om du vet vad riktiga Forgiato hjul ser ut, bör du vara i en bättre position för att upptäcka förfalskningar. Om du är osäker, överväga att be säljaren om ett kvitto eller någon form av inköpsbevis.
5

Bläddra webbplatser noggrant. Om du köper från en onlinebutik, läs platsen noga. Kontrollera om det finns en hel del stavfel och grammatiska fel på webbplatsen. Om det finns, så platsen är mindre trovärdig, och det är lämpligt att styra klart. En enkel Google-sökning är effektiv också, om platsen inte är legitimt att någon sannolikt kommer att ha skrivit om det
6

Rapportera en bluff.. Om du har oturen att köpa en falsk Forgiato hjul, kan du rapportera ändå till US Customs. Det bästa sättet att göra detta är att ringa 1-800-BE-ALERT.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131847.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.