Hur annullerar jag en DMV Plate Reservation?

DMV, eller uppdelning av motorfordon, för varje stat har en massa ansvar och ger förare med ett brett utbud av tjänster. Till exempel, när du köper en ny bil eller om du vill beställa nya skyltar, kan du göra det via din statens Institutionen för motorfordon. Om du vill ha särskilda plattor, såsom en fåfänga tallrik, måste du göra en reservation för dem. Men om du ändrar dig eller vill återvända dina tallrikar, låter DMV du också avboka din tallrik reservation, men du måste använda rätt process. (Referens 1, 2) Instruktioner
1

bort plattorna från din bil om du redan har fått dem. I de flesta fall kan du avbryta plattan bokning även om du redan har fått plåtarna.
2

Besök den lokala grenen av ditt tillstånd Division av motorfordon och sätta plattorna med dig om du redan har dem. Addera 3

Fråga servicetekniker på DMV kontoret för att avboka din tallrik reservation. Återgå plattorna om du har dem redan och ge ditt körkort till representanten som identifiering.
4

Samla din återbetalning om du är berättigad till en. Om du redan har betalat för hela eller en del av plattan registreringen, då kan du ha rätt till återbetalning, men detta kan bero på hur mycket tid du har kvar på plattorna.
5

Få en mottagandet för annullering. Detta bevisar att du har avbrutit registreringen och ger dig en registrering av transaktionen, inklusive eventuella bidrag du fått.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131848.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.