Hur fixar Hydrauliska domkrafter som läcker Down

Hydrauliska domkrafter som läcker ner har brutit eller skadade tätningar och kolvringar någonstans i uttaget. En av fördelarna med att ha en hög kvalitet hydraulisk domkraft är att domkraften kan byggas när som helst med hjälp av O-ringar finns från någon järnaffär. För att fylla den hydrauliska cylindern, se till att använda hydraulolja, som typiska oljor inte fungerar för hydrauliska domkrafter. Saker du behöver
Skiftnycklar
O-ringar, olika storlekar
vass tång
Hydraulolja
Visa fler instruktioner
1

Leta reda på källan till läckan genom att inspektera ordet jack. Den punkt där det läcker från ser ut att vara något fuktig. På de flesta anslutningarna, finns det fyra möjliga punkter där läckan kan placeras: huvud-RAM, kompressionen ram, fluiden påfyllningslocket eller övertrycksventilen. När du hittar källan till tryckläckage, fortsätt till nästa steg. Om du inte kan hitta bevis för en hydraulisk läcka, är det problem med övertrycksventilen. Vrid ventilen medurs så långt att åtgärda problemet.
2

Släpp trycket i uttaget genom att vrida trycket räknaren release ventil medurs för att reparera en synlig hydraulolja läcker.

3

Öppna fluiden fylla och vrid jack upp och ned för att dränera hydraulvätskan ut ur uttaget. Använd ett uppsamlingskärl som en Oljetråg att minimera röran.
4

Avlägsna bulten på den del av uttaget som läcker med skiftnyckel. Var försiktig här, eftersom några domkrafter införliva fjädrar under trycket cylindern som du inte får förlora.
5

Dra hydraulcylinder ur jacket och placera O-ringen inuti cylindern som kolven drogs. Du kommer att se det precis bakom eller framför gängorna i vilken bulten var monterad. Dra O-ringen ur cylindern med hjälp av ett par nål-tång.
6

Matcha den gamla O-ringen till en ny O-ring och ersätta den gamla. Fukta den nya O-ringen med en liten mängd ny hydraulolja innan den sätts in i cylindern.
7

Byt hydraulcylindern i cylindern, var noga med att inte skada den nya O-ringen, och sedan ersätta den kvarhållande bulten in i änden av kolven bostäder. Fyll på jack med ny hydraulolja, och kontrollera sedan att göra vissa att domkraften cylindern sitter ordentligt genom att försöka jack upp din bil. Om domkraften innehar, var reparationen framgångsrik. Om inte, då du kanske vill överväga att byta uttaget eller har en professionell reparation agent inspektera jack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131834.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.