Felsökning av en Yahama Golfvagn

Elektriska golfvagnar var de första eldrivna fordon i massproduktion för privat bruk. De förblir i bred användning i vissa samhällen på grund av deras brist på föroreningar och tyst drift. Vissa städer har även utsett vägar golfbil som sträcker sig miles, såsom Peachtree City, Georgia. Yamaha tillverkar en mängd olika elektriska golfbilar, inklusive YDRE 48 Volt Golf Car. Regelbunden skötsel och inspektion av en Yamaha golfvagn kan hjälpa till att optimera dess effektivitet och hållbarhet. Saker du behöver
Wrench
Bakpulver
Vatten
Stålborste
Visa fler instruktioner
1

byta ut en trasig säkring om golfbil inte startar och att batteriet är laddat. Stäng av bil utanför. Leta säkringshållaren på kablaget bredvid bogsera switch. Ta bort säkringens skydd. Ta bort den gamla säkringen och ersätt den med den nya säkringen.
2

Justera bromspedalen om vagnen inte bromsa ordentligt. Ta bort golvmattan och service lock från vagnen golvet för att komma till broms mekanik. Tryck mot bromspedalen med två fingrar med lätt kraft och mät avståndet pedalen färdas innan motstånd känns. Tillverkaren rekommenderar 45 och 50 mm avstånd för fri lek. Om fri lek behöver justeras, lossa låsmuttern med en skiftnyckel och vrid den intilliggande justermutter. När den angivna fri lek avstånd är uppfyllt, dra åt låsmuttern ordentligt.
3

Rengör batteriet leder om golfbil är långsam att starta eller accelerera. Blanda bakpulver och vatten för rengöring lösningen. Skrubba batteriet leder med lösningen med en stålborste.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131762.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.