Hur får man en nyckel Av Lock

Halsen på en tangent kan försvagas utan förvarning. Plötsligt viktiga pauser. Detta kan vara en olycklig och /eller farlig händelse. De flesta bilarna använder samma nyckel för att låsa upp dörrarna och starta tändningen. Med rätt verktyg, kan den trasiga nyckeln halsen tas bort ur låset utan några skador på låset. Om de genomförs korrekt, kan avlägsnande av nyckeln halsen kräva så kort tid som fem minuter eller så länge som en timme. Saker du behöver
spetstång
Coping sågklinga
Visa fler instruktioner
med en tång
1

Ta tag i änden av nyckeln halsen med tången. Om en del av nyckeln halsen sticker ut från låsanordningen, kan detta vara det enklaste sättet att ta bort en avbruten nyckel.
2

Håll låset i sitt neutralläge. Dra nyckeln halsen rakt ut, långsamt. När en större del av nyckeln halsen blir utsatt, justera grepp med tången.
3

Dra nyckeln halsen ur nyckelhålet med ena handen. Använd den andra handen för att fånga nyckeln halsen när den faller ut ur nyckelhålet.
Sågklinga Metod
4

Infoga en coping sågklinga i låsanordningen.

5

Lower tänderna på sågklingan ned till tänderna hos nyckeln. Kontrollera att tänderna på sågen pekar bakåt mot utsidan av dörrlåset. Fånga den trasiga nyckeln halsen med sågklingan.
6

Dra ut den trasiga nyckeln halsen långsamt. Nyckeln är redan i ett försvagat tillstånd. Arbeta för snabbt kan orsaka bruten nacke att bryta i andra områden.
7

Rita nyckeln ut hakan med ena handen. Placera den andra handen under låsaggregatet att fånga bruten nyckel nacken.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131752.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.