Powerstroke Elektrisk Vs. Mekanisk bränslepump

Ett fordon är beroende av dess bränsletillförsel . En bränslepump är den viktigaste komponenten i ett bränslesystem . Utformningen av en bränslepump varierar liksom bränslesystemet kan utnyttja en elektrisk eller en mekanisk pump . Powerstroke Elektrisk Pump

Powerstroke är ett varumärke dieselmotor som används i Ford-fordon . En Powerstroke bränslepump är elektrisk , den använder bilens tändning som sin elektriska källan för att trycka in bränsle i bränsleledningarna . Elektriska bränslepumpar ligger oftast i bränsletanken .
Mekaniska bränslepump

Mekaniska bränslepumpar arbeta med äldre fordon med installerade förgasare . Den mekaniska pumpen bygger på förflyttning av kamaxeln för rörelse upp och ned i pumpen , vilket resulterar i ett lågt tryck bränsletillförseln till förgasaren .
Överväganden
< br >

pumpa gummimembran inom den mekaniska pumpen är benägna att läckor , eftersom gummit kan spricka med tiden . Emellertid har Powerstroke elektriska bränslepumpen färre rörliga delar än en mekanisk pump , och detta gör den elektriska pumpen för att hålla hela fordonets livslängd .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131724.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.