Gör ett nytt fönster Regulator Har Arms Metal regulator?

De flesta nyare bilar idag använder eldrivna fönsterhissar . En viktig del av den elektriska fönsterhissen församling , som kallas ett fönster regulator , kräver strukturell styrka för dämpning fönstret är upp och ner rörelse . Window Regulator Fungerande

En regulator fönsterhissen styr rörelsen av glaset . Som en användare trycker på en knapp eller växlar en omkopplare på dörrpanelen , reagerar regulatorn och flyttar glaset uppåt eller nedåt på metall armar , med hjälp av en bifogad motor .
Window Regulator Assembly < br >

regulatorns armar måste vara av metall för att stödja den tunga panel glasfönster , oavsett om det är en begagnad eller ny fönster regulator . Men regulatorns armar fäster på plast reglagen i dörren panel som stöd i att vägleda armarna upp och ner inom dörren panelaggregatet . Dessa plast skjutreglage slits med tiden , behöver bytas ut om fönstret regulatorn inte går att flytta glaset .
Window Regulator Care

Fönster tillsynsmyndigheter nytta periodisk smörjning . Eftersom regulatorn är en rörlig metalldel , hjälper smörjningen mekanismen genom att hålla rörelsen jämna och fria från friktion. Brist på smörjning kan orsaka enheten att beslagta och inte fungerar när den aktiveras .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131717.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.