Vad håller Dränering ström från bilbatterier

Batteriet är hjärtat i ett fordons elsystem, levererar ström till dess komponenter. Använda dina fordonsskatter resurserna i batteriet. Om du har problem med att hålla batteriet laddat, det finns ett antal steg du kan följa för att felsöka problemet och åtgärda det elektriska systemet utan att behöva betala en mekaniker. Dåligt batteri Underhåll

Corroded batteripolerna kan hålla batteriet från att nå en full laddning. Verifiera att terminalerna är fria från korrosion, olja och smuts. För att ta bort rost från terminalerna, koppla bort negativa och positiva batterikablarna, i den ordningen. Använd bakpulver, vatten och en stålborste för att ta bort rost. Efter terminalerna och anslutningar är rena, anslut den positiva batterikabeln, då den negativa kabeln.
Defekt batteri

Kontrollera interna battericellerna. En dålig cell kan förhindra att batteriet håller en laddning. Byt alltid ut ett batteri som är utbuktning eller varm vid beröring, dessa kan vara tecken på interna problem i batteriet
Defekt generator

Kontrollera funktionen. av fordonets växelströmsgenerator, avgifter som smeten. En trasig generator kan dölja sig som ett batteri problem. Om generatorn inte laddar batteriet på rätt sätt, kommer du att driva bilen på resurserna i batteriet ensam. Detta kommer att tömma batteriet.
Enheter kvar på

Stäng av alla enheter i bilen när du låser upp för natten. Kontrollera alla ljus, t.ex. en trunk ljus eller en kupol ljus och eventuella tilläggsutrustning. Om ett batteri håller en låg avgift, lämnar en enhet kan tömma batteriet på sin starteffekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131560.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.