Hur man byter batteri i en Camry Hybrid

Toyota Camry Hybrid är en bil som går på bensin och el. Om du inte kan få din Camry Hybrid att börja, kan du behöva byta batteri. Camrys använder en 12-volts batteri för att dra runt motorn. Ta ut batteriet ur bilen är inte särskilt farligt, men det är bäst att ha säkerhetsutrustning i händelse av att ditt batteri läcker syra. Saker du behöver
Skyddsglasögon /arbetshandskar
Wrench
Isolerade tänger
Plastbehållare
Visa fler instruktioner
1

Sätt på ett par arbetshandskar och skyddsglasögon. Pop huven till Camry och lokalisera batteriet på höger sida av motorn. Detta är bakom förarsidans strålkastare.
2

Använd en skiftnyckel för att ta bort batterihållaren från batteriet.
3

Använd ett par isolerade tänger att ta bort batteriet Kablar från batteriet. Ta bort minuskabeln från batteriet först och sedan ta bort den positiva kabeln. Dessa är märkta på batteriet.
4

Lyft ut batteriet ur batterifacket och placera det i en plastbehållare. Ta ut det gamla batteriet till en auto-delar butik för korrekt avfallshantering.
5

Sätt ditt nya batteriet i batterifacket och anslut batterikablarna till polerna. Dra åt anslutningarna med dina tång. Sätt tillbaka batterihållaren och stäng huven.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131555.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.