Hur fixar hagelskador

Om din bil har varit utanför under en hagelstorm, det finns en stor chans att det kommer att vara kvar i ett dåligt skick. Alla dessa bucklor ser ut som de skulle kunna ha en bestående effekt, men den enkla tillämpningen av värme på dem kommer snart att ha din bil ser så gott som ny, utan stor kostnad för dig. Saker du behöver
Aluminiumfolie 2 dukar
Torris
Handskar
Hårtork
flytande CO2
Lättare
Visa fler instruktioner

1

Parkera bilen i solen. Eftersom metallen värms upp, kommer de bucklor börja dyka ut naturligt. Om du har torr is tillgängliga, plats som i mitten av de större bucklor i några sekunder för att uppmuntra dem att poppa ut. Denna metod är beroende av vädret, vilket inte alltid är till din fördel.
2

Värm hamrade områden med en hårtork. Denna metod gör det möjligt att rikta särskilda områden och innebär att du kan arbeta på dem i skuggan. Några bucklor kommer ut automatiskt, medan andra kommer att vara mer envis. För de svårare ettor, placera en våt trasa på toppen medan den fortfarande varm, vilket kommer att uppmuntra metallen att räta ut.
3

täcka eventuell kvarvarande bucklor med folie och värm med en tändare eller match i cirka 30 sekunder. När du tar bort folien, spraya området med flytande CO2. Vänta ungefär en minut och torka sedan av med en torr trasa.
4 p Om det finns några bucklor kvar, är det lämpligt att ta bilen till ett garage för att slutföra proceduren.

Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131548.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.