Anvisningar för en 1999 Honda Civic Steering Rack

Den styrväxel i en 1999 Honda Civic är en del av ett system som kallas kuggstångsdrivna styrning. Ratten är ansluten till en lång tandad spår, som om en växel blev avslöjad och gjorde platt. Rattstången matar in detta spår med ett drev ansluten med en flexibel fog. När styraxeln vrids drevet vänder och flyttar den tandade spåret åt vänster eller höger. Spåret vänder sedan hjulen. Saker du behöver Sida 2 bil domkrafter
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

höja fordonet med två bilar uttag stadigt förankrad till ramen av fordonet bakom de främre hjulhusen. Se till att bilen är ordentligt upp på en hård och plan yta.
2

krypa under bilen och leta reda på framaxeln bostäder. Framaxeln bostäder är stort metallrör som förbinder båda framhjulen.
3

Leta racket styrinrättningen. Precis ovanför och framför framaxeln huset är räcket av styrinrättningen. Den är ansluten till den främre axelhuset av en lång, tunn, metallfäste, har fyra fästbultar och sitter ungefär hälften av en tum utanför framaxeln housing.The kuggdrevet matar in i en metall rattstång stav genom en flexibel fog mutter.
4

Lokalisera de två fluidrören lämnar huset drevet och in i mitten av rack montering. Rören är fulla av hydraulvätska, som svarar på vridningen av kugghjulet genom att driva en liten kolv i mitten av räcket hjälper kuggstången att röra sig. Vätskan gör det lättare att slå racket och är känd som servostyrning hjälpa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131516.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.