Hur ta isär en GMC Teleskoprörelse Sidobackspeglar

GMC är en General Motors varumärke som är i princip bara Chevy produkter med GMC logotyper växla i. GMC raden av lastbilar (som är precis Chevy Silverados) har möjlighet att teleskopiska backspeglar för extra säkerheten vid bogsering. Teleskopisk sidospeglar finns stöd för dubbla svängarmar som kan utökas för att se bakom större släp. Men dessa backspeglarna kan ofta vara drabbade eller skadas i trånga parkeringsgarage så de måste repareras ibland. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Skruvmejselsats
Razor
Visa fler instruktioner
1

Öppna lastbilen dörren som du vill ta bort den teleskopiska sidospegel från. Lokalisera den triangulära bit plast som täcker det område där spegeln fäster till dörren. Använd en vanlig skruvmejsel som ett spett och kila spetsen in i sömmen mellan trimningsstycket och dörrkarmen. Försiktigt arbete platthuvudet runt kanten på beklädningsdetalj tills den dyker upp. Detta exponerar de kvarhållande bultarna och kabelnätet till spegeln.
2

Dra ledningsnätet från botten av insidan av kaviteten. Pluggen är nere under den nedre kanten så du kan behöva använda platthuvudet att hjälpa den att dra. Lossa de tre muttrarna på de kvarhållande bultarna med en hylsnyckel och samtidigt stödja spegeln på andra sidan av dörren. Dra spegeln utanför dörren när muttrarna tas bort.
3

Bänd glaset ur spegeln genom att placera platthuvudet under kanten. Skjut glaset upp och balljoint kopplar bakifrån. Dra ut lampglaset och ledningsnätet för blinkers kommer att komma ut också. Glaset i spegeln limmas på signalen ljus bakplattan så du att du vill ta bort det då du kommer att behöva skjuta en rakkniv längs sömmen och försiktigt bända ut. Glaset kommer troligen splittras oavsett hur försiktig du är så ta inte glaset sönder om du inte absolut måste.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131450.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.