Hyundai Veracruz Tillförlitlighet

Hyundai Veracruz är en crossover SUV . Fordonet erbjuder passagerare sittplatser för sju och en V6-motor . Hyundai bestånd Veracruz med side - gardin krockkuddar för alla tre rader med sittplatser och erbjuder omfattande fabriken garantier för att säkerställa tillförlitligheten . Säkerhet

Veracruz erbjuder ett pålitligt säkerhetssystem . Hyundai följer front - airbag mandat och lägger sidokrockkuddar för främre kabinen passagerare skydd av Veracruz . Side - krockkuddegardiner skydda hela Fordonets hytt . Justerbara nackskydd och barn - sits spärrarna ge ytterligare skydd . Ett elektroniskt stabiliseringssystem är en standardfunktion som säkerställer tillförlitlig manövrering i farliga förhållanden och nödsituationer .
Garantier

Veracruz kommer med en 5-year/60 , 000 mil standard garanti för att säkerställa utbyte av serpentin bälten, batterier och generatorer . A 100.000 mile/10-year drivlina garanti täcker överföring reparationer . Vägassistans även finns för 5 år i fall det behövs .
Noterade problem

Under 2007 noterade MSN Autos att Veracruz hade minimal och sällan problem överlag. Ett problem för Veracruz var ett misslyckande av den främre stabilisatorn länken församling , som kan fästas enkelt med en mekaniker . Detta fordon har utvecklats för att konkurrera med Lexus och Mercedes i tillförlitlighet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131374.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.